Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

To i-pad μπορεί και να αξίζει τελικά...??

To iPad είναι ένας υπολογιστής δισκίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Apple .Είναι ιδιαίτερα στο εμπόριο ως μια πλατφόρμα για ήχο και οπτικά μέσα όπως τα βιβλία, περιοδικά, το περιεχόμενο ιστοσελίδων ταινίες, μουσική και παιχνίδια, καθώς επίσης και. Σε περίπου £ 1.5 (680 γραμμάρια), το βάρος του μεγέθους και είναι μεταξύ αυτών των πιο σύγχρονων smartphones και φορητούς υπολογιστές. H Apple κυκλοφόρησε το iPad τον Απρίλιο του 2010, και πώλησε 3.000.000 από τις συσκευές σε 80 ημέρες.
Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Strategy Analytics, η iPad Apple έχει κερδίσει ένα 95 τοις εκατό των πωλήσεων μερίδιο των Tablet PC, στο τέλος του δεύτερου τριμήνου 2010. Και κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010, η Apple πούλησε 4,19 εκατομμύρια iPads σε όλο τον κόσμο.
Η iPad τρέχει το ίδιο λειτουργικό σύστημα όπως και οι προηγούμενες αφή iPod και iPhone. Μπορεί να τρέξει τις δικές της εφαρμογές της, καθώς και εκείνες που αναπτύχθηκαν για το iPhone. Χωρίς τροποποίηση , θα τρέχει μόνο προγράμματα που έχουν εγκριθεί από την Apple και διανέμονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος .
Όπως και το iPhone και iPod Touch, το iPad ελέγχεται από ένα multitouch οθόνη - ένα διάλειμμα από τις περισσότερες από τις προηγούμενες υπολογιστές tablet, το οποίο χρησιμοποιείται στην πίεση προκάλεσε γραφίδα . Η iPad χρησιμοποιεί ένα Wi-Fi σύνδεση δεδομένων για να περιηγηθείτε στο, φορτίο και ρεύμα μέσα ενημέρωσης στο Διαδίκτυο, και την εγκατάσταση λογισμικού.Κάποια μοντέλα έχουν επίσης 3G ασύρματη σύνδεση δεδομένων που μπορεί να συνδεθεί με GSM 3G δίκτυα δεδομένων. Η συσκευή, η διοίκηση και συγχρονίζονται με το iTunes σε έναν προσωπικό υπολογιστή μέσω USB καλωδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: