Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τραγωδία για υπάλληλο του τομέα καθαριότητας του δήμου.Εχασε το πόδι του σε τροχαίο εν ώρα εργασίας.

Η ώρα ήταν 6.40 το πρωί. Οι εργάτες του τομέα καθαριότητας είχαν συγκεντρωθεί στο εργοτάξιο όπως κάθε πρωί και είχαν αναλάβει τα καθήκοντα τους. Το ίδιο και ο άτυχος άνδρας που μαζί με έναν ακόμη συνάδελφο του βρισκότανε πίσω από το απορριμματοφόρο. Όλα έγιναν...
σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει. Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω τους.
Οι συνάδελφοι των εργατών που βρισκόταν κοντά και είδαν τι συνέβη πάγωσαν. Σοκαρισμένοι έτρεξαν να βοηθήσουν και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο για την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.
Σε κρίσιμη κατάσταση ο άτυχος άνδρας μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του που ήταν βαρύτατα χτυπημένο. Έδωσαν μάχη όμως και κατάφεραν να σώσουν το άλλο πόδι του ασθενή . Ευτυχώς κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε σοβαρά ,ο συνάδελφος του άτυχου άνδρα δέχθηκε απλά τις πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Η Τροχαία Ιωαννίνων ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος . Ο 44 χρονος οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου όταν κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: