Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ξανα... φεύγει ο Βγενόπουλος από τον ΠΑΟ καθώς το «σκηνικό δεν τον αφορά»!

Λίγες ώρες μετά το... μήνυμα παραίτησης του Νικόλα Πατέρα, ήρθε η σειρά του Ανδρέα Βγενόπουλου να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά στον Παναθηναϊκό, καθώς τόνισε πως αποχωρεί από το πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ.

Χωρίς να εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του, ο Βγενόπουλος τονίζει πως δεν...

θα αυξήσει το μετοχικό του ποσοστό και πως δεν θέλει να έχει συμμετοχή στα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού.

Από την ανακοίνωση προκύπτει επίσης πως ο Βγενόπουλος είναι δυσαρεστημένος από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νικόλας Πατέρας, με τον οποίο έρχεται σε ρήξη.

«Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω `πληρώσει` με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από `Παναθηναϊκούς` διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για `ενότητα` και `συσπείρωση` που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον»
 αναφέρει συγκεκριμένα ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Η νέα αυτή εξέλιξη, σε συνδυασμό με το μήνυμα παραίτησης του Νικόλα Πατέρα κάνουν ακόμη πιο ορατό τον κίνδυνο για διοικητικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, με συνεχείς επαφές και συναντήσεις των μετόχων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=373700&ct=5&dt=20/12/2010#ixzz18eyVixEV

Δεν υπάρχουν σχόλια: