Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πέμπτη σερί νίκη για Μαϊάμι και Νέα Υόρκη. Φώναξε "παρών" ο Μπούζερ


Με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Γουέιντ οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν στο Μιλγουόκι των Μπακς, φτάνοντας τις 5 διαδοχικές νίκες. Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ οδήγησε τους Νικς σε πέμπτη σερί νίκη και ο Κάρλος Μπούζερ έκανε σπουδαία εμφάνιση στη νίκη των Μπουλς επί των Θάντερ. Οι Χοκς έκαναν το "διπλό" στο Ορλάντο.Οσο περνάει ο καιρός οι Μαϊάμι Χιτ βρίσκουν ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη. Η παρέα των Τζέιμς, Γουέιντ και Μπος έφυγε νικήτρια και από το Μιλγουόκι με τον "Flash" να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) και το σερί διευρύνθηκε στις 5 νίκες. Οι Τζέιμς και Μπος πρόσθεσαν 17 και 16 πόντους, αντίστοιχα με τον δεύτερο να "κατεβάζει" και 12 ριμπάουντ. Από τους Μπακς ξεχώρισε ο Κόρεϊ Μάτζετ με 20 πόντους.
Σέρι πέντε νικών "τρέχουν" και οι Νικς με τον Αμάρε Στούντεμαϊρ να είναι και πάλι πρωταγωνιστής. Ο άσος της Νέας Υόρκης πέτυχε 34 πόντους στη νίκη επί των Τίμπεργουλβς και πλέον το ρεκόρ της ομάδας του έφτασε στο 13-9. Οι Νικς βρίσκονται τέσσερις νίκες πάνω από το 50% για πρώτη φορά από το τέλος της κανονικής περιόδου 2000-01 (48-34). Οι 33 πόντοι και τα 15 ριμπάουντ του Κέβιν Λοβ δεν ήταν αρκετά για τη Μινεσότα.
Μετά την ήττα από τους Μάβερικς οι Γιούτα Τζαζ επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας 94-85 των Μέμφις Γκρίζλις. Ο Ντερόν Ουίλιαμς ήταν ο... μαέστρος των Τζαζ με 27 πόντους και 8 ασίστμε τον CJ Μάιλς να προσθέτει 20 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι υπέστησαν 4η σερί ήττα και 6η στους αγώνες μακριά από το Μέμφις, ο Μάικ Κόνλεϊ πέτυχε 19 πόντους.
Ο Κάρλος Μπούζερ πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση με τους Μπουλς (29π., 12ρ.) και τους οδήγησε στη νίκη επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ οι οποίοι είχαν πρώτο σκόρερ τον Κέβιν Ντουράντ με 29 πόντους. Ο Τζος Σμιθ με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Αλ Χόρφορντ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι των Χοκς στη νίκη επί των Μάτζικ στο Ορλάντο. Ο Μάικ Μπίμπι πέτυχε ένα κρίσιμο τρίποντο στο τελευταίο λεπτό και η ομάδα της Ατλάντα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Ορλάντο από τις 29 Οκτωβρίου 2008. Οι Χοκς είχαν ηττηθεί από τους Μάτζικ στα 11 από τα τελευταία 12 μεταξύ τους ματς, συμπεριλαμβανομένου και του περυσινού "sweep" στα playoff.  
Τα αποτελέσματα της ημέρας:
Λ.Α. Κλίπερς - Σακραμέντο Κινγκς 98-91
Γιούτα Τζαζ - Μέμφις Γκρίζλις 94-85

Δεν υπάρχουν σχόλια: