Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Απέκτησε... 5χρονο γιο ο Ρονάλντο!

Ο Ρονάλντο αναγνώρισε τελικά την πατρότητα του 5χρονου Άλεξ, μετά από εξέταση DNA και ενώ βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την Μισέλ Ουζέμου, μητέρα του αγοριού.




Η ιστορία έγινε γνωστή το 2009, όταν η μητέρα του αγοριού κατέθεσε μήνυση στις δικαστικές αρχές της Βραζιλίας εναντίον του Ρονάλντο. Στις αρχές του 2010, το «φαινόμενο» αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε εξέταση DNA και σε περίπτωση που το αγόρι είναι όντως γιος του θα αναλάβει με χαρά τις ευθύνες του. Τα αποτελέσματα της εξέτασης έγιναν γνωστά, ήταν θετικά και το «φαινόμενο» αναγκάστηκε να αναγνωρίσει τον Άλεξ.


«Τα αποτελέσματα του τεστ είναι θετικά και αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά μου από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Άλεξ. Είναι γιος μου και αδερφός με άλλα τρία πανέμορφα παιδάκια. Θα είμαι πάντα δίπλα του ως πατέρας, στις χαρές και στις λύπες. Καλωσόρισες», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου σταρ στην προσωπική του σελίδα του στο Twitter.


Ο Ρονάλντο γνώρισε τη μητέρα του τέταρτου παιδιού του το 2002 στην Ιαπωνία, ενώ η Μισέλ Ουμέζου, όπως είναι το όνομα της Βραζιλιάνας, έμεινε έγκυος όταν ξαναβρέθηκαν το 2004 κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ασία. Ο επιθετικός της Κορίνθιανς έγινε πατέρας, έστω και... καθυστερημένα για τέταρτη φορά, καθώς είναι ακόμη πατέρας του 10χρονου Ρόναλντ της Μαρία-Σοφία, η οποία είναι δύο ετών και της Μπία Άντονι, η οποία είναι μόλις 1,5 έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: