Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο και ο Γιώργος Μαργαρίτης!

Τελικά, το 2011 δεν μπήκε με το δεξί, τουλάχιστον για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μετά τη Δέσποινα Βανδή, τον Βασίλη Καρρά...
και την Άννα Βίσση, τώρα και ο Γιώργος Μαργαρίτης αντιμετώπισε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την Espresso, ο λαϊκός τραγουδιστής διακομίστηκε τη Δευτέρα εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Την περασμένη Δευτέρα, έπειτα από ένα εξαντλητικό τριήμερο στο κέντρο, ο καλλιτέχνης αισθάνθηκε οξείς πόνους στην κοιλιά, γεγονός που αναστάτωσε τους οικείους του, οι οποίοι και τον πίεσαν να επισκεφθεί επειγόντως κάποιο γιατρό.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μετροπόλιταν Αθηνών, όπου οι γιατροί έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται απλώς για μια νεύρωση στομάχου αλλά για κάτι σοβαρότερο.

Στην αρχή, θεώρησαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη χολή του. Κατά τη διάρκεια όμως των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα προερχόταν από μια κήλη, η οποία δεν είχε αντιμετωπιστεί εγκαίρως, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρή κρίση με έντονους πόνους. Ευτυχώς, το γεγονός ότι οι οικείοι του αντέδρασαν άμεσα μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο και δεν άφησαν να περάσει πολύς χρόνος λειτούργησε θετικά, αφού θα μπορούσε να έχουν συμβεί και χειρότερα

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: