Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Άντρας έχασε τις αισθήσεις του λόγω μυρωδιάς της καινούργιας του Mercedes

Άνδρας οδηγός ισχυρίζεται ότι έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε, εξαιτίας της μυρωδιάς της καινούργιας του Mercedes στο Colorado...Η αλήθεια είναι ότι το καινούργιο αυτοκίνητο πάντα έχει μια “περίεργη μυρωδιά” όταν το παραλαμβάνουμε και κάποιοι από μας την απολαμβάνουμε, ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι την βρίσκουν ενοχλητική. Σχετικά με αυτό το θέμα
, πολλές είναι οι έρευνες που ισχυρίζονται ότι η “μυρωδιά” του καινούργιου αυτοκινήτου, μπορεί να είναι βλαβερή για την υγεία μας καθώς αποτελείται από ισχυρά αέρια χημικών και βαρέων μετάλλων, επηρεάζοντας κάποιους ανθρώπους περισσότερο από άλλους. 

Αυτό ισχυρίστηκε και ο δικηγόρος για λογαριασμό του πελάτη του, ο οποίος αποκοιμήθηκε καθώς οδηγούσε την καινούργια του Mercedes Benz και συγκρούστηκε με ποδηλάτη. Ο υπεύθυνος για την έρευνα του ατυχήματος αποφάνθηκε ότι ο οδηγός βρισκόταν σε άπνοια ύπνου εξαιτίας της μυρωδιάς του αυτοκινήτου, ενώ η συνέχεια της υπόθεσης θα λάβει χώρα στο δικαστήριο. 
Χωρίς καμία πρόθεση να κρίνουμε αν ο οδηγός είναι ένοχος ή αθώος, εσείς τι λέτε; Μπορεί η μυρωδιά του καινούργιου αυτοκινήτου να είναι τόση ενοχλητική σε βαθμό να προκαλέσει ατύχημα; Περιμένω τις απόψεις σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: