Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Τεμάχιζε ιερόδουλες, έτρωγε τη σάρκα τους, και τις πέταγε στο ποτάμι

Το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή θα περάσει ο «Κανίβαλος του Crossbow», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται. Ο 40χρονος φοιτητής εγκληματολογίας, τον περασμένο Μάϊο δολοφόνησε με τόξο τρεις πόρνες γιατί δεν ήθελε να ζουν δίπλα του, και αφού...
έφαγε τη σάρκα τους, πέταξε τα διαμελισμένα πτώματα τους στο ποτάμι.
Ο Stephen Griffiths που είχε εμμονή με
.
τους κατά συρροήν δολοφόνους, σκότωσε με τόξο τις Suzanne Blamires, Shelley Armitage και Susan Rushworth, επειδή έκαναν πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι του.
Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, ο 40χρονος δήλωσε «ένοχος» με ήρεμη φωνή, και όλο απάθεια είπε: « Είμαι μισάνθρωπος. Δεν έχω και πολύ χρόνο για την ανθρώπινη φυλή», ενώ αποκάλυψε ότι «έχω σκοτώσει πολλές και έφαγα την ωμή σάρκα τους, γιατί αυτό είναι μέρος της μαγείας».

Κατά τη διάρκεια της σαδιστικής του ομολογίας, όλο το δικαστήριο έμεινε άφωνο από την περιγραφή των φρικιαστικών λεπτομερειών, αλλά και από την άρρωστη αποκάλυψη ότι 81 διαφορετικά κομμάτια από το διαμελισμένο κορμί της Suzanne Blamires βρέθηκαν πεταμένα στον ποταμό Aire.

Σε όλη τη δίκη, ο άρρωστος 40χρονος έδειχνε ήρεμος και χαλαρός, ενώ σοκάρει και η κατάθεση των ψυχιάτρων, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι ο Κανίβαλος όχι μόνο είχε σώας τας φρένας κατά τη διάρκεια των δολοφονιών, αλλά ήξερε και πολύ καλά τι έκανε
.stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: