Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"Κάτι μου έριξαν στο ποτό μου και μετά με βίασαν"

Τον ομαδικό της βιασμό κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου πριν από μερικές ημέρες μία 19χρονη Ρουμάνα, η οποία απευθύνθηκε στους αστυνομικούς σε κακή κατάσταση αναφέροντάς τους τα όσα ισχυρίζεται πως έζησε το τελευταίο χρόνο, που ζούσε στο Πέραμα και εργαζόταν σε μπαρ της περιοχής.


Μάλιστα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον επτά συνολικά ατόμων, σε τρεις για μαστροπεία και σε τέσσερις για βιασμό.
Η νεαρή κοπέλα προσήλθε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην αστυνομία, όπου υποστήριξε ότι δύο μέρες νωρίτερα, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μπαρ του Περάματος, τέσσερις τουλάχιστον νεαροί άντρες, πελάτες του καταστήματος, τη βίασαν ομαδικά. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανότατα και ναρκωτικών ουσιών που εν αγνοία της έριξαν στο ποτό της οι φερόμενοι ως δράστες.  Μάλιστα, τα άτομα αυτά, ένας 22χρονος, δύο 23χρονοι και ένας 24χρονος, όλοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, κλήθηκαν να καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές και αναγνωρίστηκαν από την 19χρονη. Οι ίδιοι, πάντως, αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Η 19χρονη υποστήριξε ακόμα στους αστυνομικούς ότι πριν από ένα χρόνο εργαζόταν ως σερβιτόρα σε άλλο μπαρ στο Πέραμα, όπου με τη συναίνεσή της ερχόταν σε ερωτική επαφή με πελάτες, έναντι αμοιβής, που μοιραζόταν με εργοδότες της. Για το αδίκημα της μαστροπείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, από τα οποία η μία είναι γυναίκα, ηλικίας 40, 39 και 40 ετών, και οι οποίοι επίσης δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: