Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ηθοποιός που συμμετείχε στο ''Νησί'' έπαθε κατάθλιψη!

Μπορεί το ''Νησί'', να είναι το καμάρι της ελληνικής τηλεόρασης και όσοι ηθοποιοί συμμετέχουν σ' αυτό να νιώθουν τυχεροί, τι γίνεται όμως όταν η μυθοπλασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα;Οπώς φάνηκε από την περίπτωση του Μάρτιν Σράντερ ακόμα και στην κατάθλιψη!
Ο Μάρτιν ενσάρκωσε τον Γερμανό κατακτητή ,ο οποίος σκότωσε για ένα πακέτο τσιγάρα τον Χανσενικό που κολυμπούσε κάθε βράδυ μέχρι την Πλάκα για να δει την οικογένειά του. Από την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο η ζωή του άλλαξε προς το χειρότερο. Ο ρόλος του τον στιγμάτισε και από εκεί που τα πήγαινε μια χαρά με τους κατοίκους της Ελούντας, τώρα όλοι τον βρίζουν
Οπώς δήλωσε ο ίδιος στην Espresso:
'Υποδύθηκα τον Γερμανό στρατιώτη που έρχεται ως κατακτητής στην Κρήτη. Σε μι περιπολία μας ανακαλύψαμε ότι το έσκασε από τη Σπινλόγκα ένας Χανσενικός και προσπαθούσε να ξεφύγει μέσω θαλάσσης. Έγω βάζω στοίχημα ένα πακέτο τσιγάρα με τον αξιωματικό ότι θα τον σκοτώσε με τρεις σφαίρες. 
Ο φυγάς έπεσε με την τρίτη σφαίρα. Από τη στιγμή που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε η ζωή μου κόλαση. Το τι λόγια ακούω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν άντεξα και έπεσα σε κατάθλιψη και κατέφυγα σε ελαφρά ηρεμιστικά για να βρω την γαλήνη μου''
Ενώ συμπληρώνει :''Δεν σκέφτομαι να εγκαταλείψω την Κρήτη. Μπόρα είναι και θα περάσει. Με τον καιρό θα καταλάβουν''. Ο Μάρτιν δεν είναι ηθοποιός αλλά δέχτηκε να παίξει έναν ρόλο στη σειρά όπως και πολλοί άλλοι ντόπιοι. Ζει μόνιμα στην Ελούντα και εργάζεται σκληρά κάνοντας αναπαλαιώσεις κτιρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: